Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba se ”mută” pe Muntele Găina: 100 de polițiști, inclusiv criminaliști, asigură pacea la Târgul de Fete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şi în acest an, poliţiştii din Alba vor participa, alături de celelalte forţe cu atribuţii în domeniul ordinii publice, la misiunea de menţinere a siguranţei publice, cu prilejul sărbătorii tradiţionale „Târgul de Fete”, care are loc în comuna  Avram Iancu, pe Muntele Găina.

În perioada 21 – 22 iulie 2018, cu ocazia Târgului de Fete de pe Muntele Găina,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va asigura un dispozitiv de ordine publică format din 97 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea a criminalităţii economice.

Se va urmări, în principal, prevenirea si combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, menţinerea climatului de siguranţă publică, respectarea regulilor generale de comerţ, prevenirea şi combaterea oricăror activităţi ilicite şi luarea măsurilor legale împotriva celor care, profitând de zonele aglomerate comit furturi din buzunare sau din locuri amenajate pentru depozitarea şi valorificarea produselor.

Totodată, poliţiştii vor acţiona în zonele în care vor avea loc activităţi cultural – artistice, astfel încât acestea să se desfăşoare în mod normal, fără evenimente negative.

Poliţiştii rutieri vor acţiona, pe toate traseele de deplasare către comuna Avram Iancu şi spre Muntele Găina, pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor sau a blocajelor rutiere şi prevenirea conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice, iar pentru prevenirea depășirii vitezei legale de deplasare, poliţiştii vor folosi aparatele radar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor persoanelor care participă la această serbare câmpenească să aibă un comportament adecvat, în spiritul respectării normelor de convieţuire socială şi a legilor în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea