Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Săptămâna trecută, 62 de șoferi au devenit pietoni iar alți peste 2.000 s-au ales cu amenzi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În perioada 7-14 aprilie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciului Rutier, poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală,  au acţionat pe raza întregului judeţ pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Acţiunea a vizat în principal impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

În cadrul acţiunii poliţiştii au folosit 15 radare şi au aplicat, pentru diverse încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice 2.119 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 327.850 lei, dintre care pentru nerespectarea limitei legale de viteză au fost aplicate 1.335 sancţiuni contravenţionale.

De asemenea au fost constatate 21 de infracţiuni la regimul rutier şi au fost reţinute 62 permise de conducere dintre care 3 pentru nerespectarea limitei de viteză iar 59 pentru alte abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice precum şi 41 de certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reguli mai simple pentru internship: Tinerii ar putea avea șanse mai mari de a accesa stagii de practică. Propunere legislativă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reguli mai simple pentru internship: Tinerii ar putea avea șanse mai mari de a accesa stagii de practică. Propunere legislativă O propunere legislativă, cu menirea de a stimula stagiile de practică și ocuparea tinerilor pe piața muncii, se află în dezbatere la Comisia de muncă din cadrul Senatului, pentru modificări ale actualei Legi a intership-ului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea