Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Intervenții la 171 de evenimente, 17 infracțiuni constatate și 649 de amenzi aplicate, în cadrul unei acțiuni pentru menținerea siguranței publice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
IPJ Alba: Intervenții la 171 de evenimente, 17 infracțiuni constatate și 649 de amenzi aplicate, în cadrul unei acțiuni pentru menținerea siguranței publice

Peste 100 de polițiști, împreună cu jandarmii din județul Alba, au acționat în perioada 14- 16 ianuarie, pentru menținerea climatului de siguranță publică. Astfel, s-a intervenit la 171 de evenimente, au fost constatate 17 infracțiuni și au fost aplicate 649 de amenzi.

În perioada 14 – 16 ianuarie 2022, poliţiştii din Alba, împreună cu jandarmi, au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 17 infracţiuni și 649 de abateri de natură contravenţională, majoritatea la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii au reţinut 21 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 171 de solicitări ale cetăţenilor, făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, fapte grave, comise cu violenţă şi nici accidente rutiere soldate cu rănirea gravă sau decesul vreunei persoane.

În contextul pandemiei de Covid 19, au fost verificate 2.021 de persoane aflate în carantină, 1.377 aflate în izolare și au fost organizate 33 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 1.035 persoane. Alte 82 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități organizate în context.

Echipele de control au depistat și sancționat 120 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea