Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Aproape 800 de participanți la traficul rutier sancţionaţi, 18 permise de conducere reținute și 6 infracțiuni constatate, la sfârşitul săptămânii trecute pe drumurile din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 01-03.04.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat o acţiune ce a avut drept scop creşterea siguranţei rutiere şi combaterea încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice. La această acţiune au participat poliţişti din structurile de poliţie rutieră care au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică.

Au fost vizaţi, în principal, conducătorii auto care nu respectă normele legale privind viteza precum şi cei care conduc autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a acţionat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile identificate cu risc de producere a accidentelor, iar aparatele radar au fost folosite la capacitate maximă, pe anumite tronsoane de drum fiind amplasate în sistem „cascadă”.

Au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 542 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză şi 11 care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Alţi 235 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 18 permise de conducere, din care 11 pentru alcool, 4 pentru depăşirea vitezei maxime admise cu peste 50 de km/h şi 3 pentru alte abateri şi au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

Exemplu:

La data de 01.04.2016 , la ora 23.17, pe strada Râul Mic din Cugir, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe G.A.C., de 18 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.00, la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp. Intervin pompierii din Sebeș cu trei autospeciale. Citește și: INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea