Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ion Dumitrel şi Mircea Hava şi-au explicat absenţa de la finala Ligii Europei Centrale de la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion DumitrelDincolo de performanţa baschetbalistică realizată de CSU Alba Iulia, după derularea Final Four-ul Ligii Europei Centrale în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” au rămas două chestiuni ce au surprins: de ce nu s-au epuizat biletele la evenimentul sportiv al anului, cu excepţia „finalei mari” dintre CSU şi ICIM Arad, tribunele fiind modest populate şi respectiv absenţa de la „meciul vedetă” a preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel şi a primarului muncipiului Mircea Hava, în condiţiile în care în sală s-a regăsit „rivalul” Gheorghe Falcă, edilul urbei arădene.

Nu pot să îmi dau seama de ce nu s-au vândut toate biletele. La Alba Iulia nu există încă un cult pentru baschet, dar sperăm să devină. Asta e… Anul trecut, la «Final Four-ul Cupei României» şi «All Star Game» tichetele s-au epuizat rapid”, a comentat mâhnit Daniel Breaz, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Referitor la a doua temă, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene au pus lipsa de la festivitatea de premiere a întrecerii baschetbalistice europene pe seama programului încărcat. „Am fost sâmbătă la semifinală, iar duminică nu mi-a permis programul, deşi aş fi vrut să fiu în sală”, a spus Ion Dumitrel. Reacţia primarului Mircea Hava a avut şi unele conotaţii politice, cu câteva „săgeţi” trimise cu tentă discretă spre liberali, abordându-se inclusiv problema „polivalentei”, un subiect des comentat. „Cei care vor să construiască Sala Polivalentă pot să o facă începând de mâine, să înfigă primul hârleţ”, a precizat Mircea Hava. Ulterior primarul albaiulian şi-a expus punctul de vedere referitor la faptul că nu a fost prezent la Final Four-ul CEWL. „Duminică eram la 1000 de kilometri distanţă, iar până în 25 mai (n.r. – data alegerilor europarlamentare) o să ne întâlnim rar. Pe mine nu o să mă vedeţi aşa de des în tribune, însă o să fiu acolo unde aveţi voi nevoie”, a reacţionat Mircea Hava, acesta dezvoltând subiectul: „Sunt destui care vin la asemenea momente doar ca să fie văzuţi, să facă baie de mulţime, nu pentru evenimentul în sine. Ştiţi aceasta inclusiv de la manifestările de 1 Decembrie, când se întâmplă la fel. Din păcate, în sală nu pot sparge seminţe, ca pe stadion”, a încheiat edilul municipiului reşedinţă de judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea