Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ion Dumitrel, diplomă de excelență pentru implicarea în lupta anti COVID-19 conferită de OAMGMAMR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel, diplomă de excelență pentru implicarea în lupta anti COVID-19 conferită de OAMGMAMR

Președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, i-a fost conferită o diplomă de excelenţă “pentru implicarea şi colaborarea profesională şi umană în activitatea asistenţilor medicali din judeţul Alba”.

„Sub semnul speranţei, Conferința Anuală a OAMGMAMR (Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România) Filiala Alba cu tema “Experiența unui an de criză în sistemul de sănătate: implicarea profesională și umană a asistenților medicali” şi-a deschis lucrările astăzi, începând cu ora 13.00, în prezența membrilor Consiliului Filialei Alba, al autorităților publice și al invitaților. Lucrările conferinţei se vor desfăşura, timp de trei zile, în format online, în contextul restricțiilor impuse de COVID -19.
Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, i-a fost conferită, cu această ocazie, o diplomă de excelenţă “pentru implicarea şi colaborarea profesională şi umană în activitatea asistenţilor medicali din judeţul Alba”.
În cadrul primei sesiuni, Liliana Negruț, director executiv al Direcței Juridice și Administraţie Publică din cadrul Consiliului Judeţean Alba, a prezentat online lecțiile unui an de pandemie ce conturează “Perspectiva dezvoltării serviciilor de îngrijire în Județul Alba”, parte din strategia de sănătate a judeţului Alba. „ – Consiliul Județean Alba, pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea