Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel atacă „firimiturile” care au plecat din PDL „Noi i-am făcut pe ei oameni şi nu ei pe noi”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel02Noile partide de dreapta care s-au constituit în ultimii ani, în urma plecărilor din PDL nu sunt pe placul lui Ion Dumitrel, sau mai degrabă preşedintele Consiliului Judeţean Alba este deranjat de faptul că unii vor să dea lecţii despre ce înseamnă „dreapta” în România.

Unii încearcă să ne dea lecţii despre ce înseamnă dreapta în România. Aceasta dreapta trebuie să se constituie în jurul PNL şi PDL fără să discutăm de firimiturile de dreapta care ne dau nouă lecţii, cei care reprezentăm dreapta de atâţia ani” a spus preşedintele CJ, Ion Dumitrel, în cadrul unei conferinţe de presă a PDL.

Ion Dumitrel militează în 2014 pentru unitatea dreptei, PDL şi PNL „nu există posibilitate mai bună decât aceasta în România”, iar „firimiturile să fie la capitolul etcetera”

Dacă suntem responsabili de sus şi până jos trebuie să tratăm lucrurile serios altfel dreapta nu va ajunge curând la guvernare. Acele firimituri nu reprezintă nimic, nu au administraţii locale şi nu au făcut nimic pentru România. Au fost cei care au trecut periodic de la un partid la altul. Noi i-am făcut pe ei oameni şi nu ei pe noi”, a mai spus Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea