Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Teodor Atanasiu este principalul meu adversar. Ca oameni, nu avem nimic de împărțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar07Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că Teodor Atanasiu, copreședinte ACL Alba este principalul său adversar politic, dar ca și oameni nu au nimic de împărțit.

Declarația a fost făcută în urma unei întrebări, și anume: dacă se aștepta să-l aibă ca și adversar, dat fiind faptul că cei doi au fost colegi în PNL timp de 20 de ani, iar prietenia lor nu este un secret.

”Nu o să-l huidui, nici pe el, nici pe Hava, știți foarte bine că am avut cuvinte de laudă și la adresa primarului din Alba Iulia. La fel și la adresa lui Atanasiu, nu cred că a procedat bine că a rămas în tabăra ACL-ului. Cred că era mult mai bine, aveam și noi și el de câștigat, dacă era alături de Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Lazăr.

Acesta a mai spus că Partidului Liberal Reformator Alba îl va susține pe Victor Ponta la Președinția României, nu pentru ca Tăriceanu să ajungă prim-ministru, ci pentru că PLR și PSD doresc să respecte promisiunile făcute cetățenilor de către Uniunea Social Liberală, la alegerile din 2012.

”Ne-am angajat să mergem în campanie alături de cei de la PSD, vom respecta programul lor. Dacă este cazul le vom propune să mergem în anumite zone. Dacă ei sunt de acord, mergem, dacă nu, nu”, a afirmat președintele PLR Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea