Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Fără Ioan Florea, putem relua discuțiile despre desemnarea viceprimarilor unde PSD și ALDE pot forma majorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri că reconfirmarea în funcția de președinte a PSD Alba a lui Ioan Dîrzu a fost o alegere bună, precizând că partea pozitivă a schimbărilor este că Ioan Florea nu mai deține funcția de președinte executiv al organizației județene.

Ioan Lazar07”El era omul lui Ion Dumitrel înrădăcinat în PSD. Fără Ioan Florea la conducere, putem relua discuțiile despre desemnarea viceprimarilor unde PSD și ALDE pot forma majorități”, a spus Lazăr.

Totodată, un alt lider al PSD Alba care a făcut un pas în spate după neatingerea rezultatului propus la alegerile locale este Dorin Sandea, care nu mai deține funcția de secretar executiv.

”Nu același lucru pot spune despre Dorin Sandea. Am fost colegi în Consiliul Județean Alba. Are o anumită vârstă și sunt convins că s-a retras fără să fie forțat de conducerea partidului (n.a. așa cum crede că s-ar fi întâmplat în cazul lui Florea)”, a spus Lazăr.

Locul celor doi a fost luat de social democrați mai tineri, fiind desemnați să exercite aceste funcții Daniel Zdrînc și Bogdan Medrea.

Citește și VIDEO/ CUTREMUR în PSD Alba – doi lideri ”degradați”, 31 de organizații de comune dizolvate, schimbări în conducerea a 4 organizații de municipii și orașe


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea