Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): La Horea, o tânără de 26 de ani îl înfruntă pe drujbistul Apusenilor Corneliu Olar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr a declarat, sâmbătă, după lansarea candidaților ALDE din Munții Apuseni, că în comuna Horea o tânără de 26 de ani,  Anghelina Mateș, îl va înfrunta în competiția electorală pe ”drujbistul Apusenilor Corneliu Olar”.

Ioan Lazar07Fostul copreședinte al ALDE Alba Ioan Lazăr a participat, vineri, la Câmpeni, unde s-au lansat în cursa electorală candidații la primăriile locale și consiliile locale din Țara Moților.

Citește și FOTO, VIDEO| Trei femei, care candidează din partea ALDE, vor să cucerească primării importante din Țara Moților

”La funcția de primar al orașului Câmpeni candidează cu șanse egale, trei foști membri ai vechiului PNL. Unul s-a vopsit în roșu și candidează din partea PSD-ului. Altul a trecut de partea celor care au atentat la pensii, au închis spitale, au tăiat salarii și candidează din partea PNL (PD), iar doamna Maria Oprea candidează din partea ALDE, singurul partid din România, recunoscut la nivel european ca parte a marii familii liberale europene. La Primăria orașului Abrud candidează tot o liberală autentică, dăscălița Camelia Oneț, care de 10 ani e și directoare de școală. Atunci când a luat cuvântul, prezentându-se pe sine și proiectele de primar, deși afară a fost o vreme capricioasă a ieșit soarele. Tot ieri și-a lansat candidatura de primar la comuna Horea, o tânără de 26 de ani, Anghelina Mateș, care se va înfrunta cu drujbistul Apusenilor Corneliu Olar”, a spus Lazăr.

Acesta a adăugat că este convins că moții care au fost întotdeauna liberali prin dorința lor de libertate și prin profesiile lor vor vota și de această dată liberalii adevărați, liberalii din ALDE în fruntea cărora se află președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea