Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Dacă nu se vor lua măsuri ferme, gaura de peste 200.000 de euro de la DPL Alba se va adânci”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit, luni, într-o conferință de presă despre situația pierderilor care au reieșit în urma bilanțului contabil aferent ultimelor 9 luni de activitate a S.C. Drumuri și Poduri Locale Alba, societate la care CJ Alba este unic acționar.

“În ședința de Consiliu Județean s-a dezbătut problema, dar nu trebuia să se ajungă la o asemenea sumă, spune Lazăr.

Acesta a mai afirmat că “noi, cei din PNL, am vrut la acea vreme să privatizăm această instituție, dar ne-am lovit de mai marii pdl-iști care nu au vrut sub nici o formă, pentru că fiind o instituție de-a lor, acolo își angajau slujitorii, lipitorii de afișe.

De atunci, în continuu, această instituție merge în pierdere. Eu nu știu dacă ar fi oportun să se privatizeze, și probabil e nevoie și de anumite firme să fie ale statului. Când numești director, director economic, membrii în consiliu de administrație, trebuie să numești niște oameni competenți, nu doar de dragul că este de la PSD, că este de la PNL.

Este aceeași cloacă! ALDE nu are reprezentanți în consiliul de administrație, dar puteau cei din PSD, care au membrii în consiliu, să ceară socoteală și să spună că se merge în pierdere și să se ia măsuri. S-au compromis cu cei din PDL și PNL și uitați unde și la ce gaură s-a ajuns. La concursurile pentru ocuparea posturilor, câștigau membrii partidului care administra instituția.”

Ioan Lazăr a mai precizat că dacă nu se vor lua măsuri ferme, gaura de peste 200.000 de euro se va adânci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea