// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Chiar dacă au mai fost divergențe, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că îndiferent de divergențele dintre ALDE și PSD, este oricând dispus să stea la masă cu cei PSD atunci când este nevoie pentru ca programul de guvernare să fie dus la bun sfârșit.

Declarația acestuia vine în contextul tensiunilor dintre partidele aflate la guvernare, ca urmare a celor spuse de Senatorul PSD, Niculae Bădălău, care avertiza joi că este tot mai greu pentru partidul său să aibă o administrare judeţeană şi chiar o guvernare împreună cu ALDE.

Declaraţiile lui Bădălău fac referire la nemulţumirile privind proiectul legislativ de preluarea a bălţii Ogrezeni-Grădinari-Bucşani de Consiliului Judeţean Giurgiu.

“Mi se pare normal să mai fie și divergențe, așa cum și în județul Alba există între PSD și ALDE. Niciodată nu le-am ascuns. Când au fost probleme deosebite, nu nimicuri.

Chiar dacă au fost aceste neînțelegeri, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie. Și aș aminti divergențe cu mult mai grave decât balta la care face referire domnul Bădălău.”

Dintre divergențele grave existente între PSD și ALDE, la nivelul județului nostru, Lazăr a amintit că la alegerea viceprimarilor în consiliile locale, după alegerile locale, colegii de guvernare din PSD, deși înțelegerea era să se susțină în formarea majorității în consiliile locale, în județul Alba, au prădat și au făcut blat.

Ca exemplu, liderul ALDE Alba a dat orașul Baia de Arieș, unde ALDE a obținut un număr de 5 consilieri, iar PSD-ul 2 consilieri, dar “nu au avut nici o treabă, au făcut blat cu PDL-ul și au trădat ALDE. În comuna Valea Lungă, la fel. ALDE 5 consilieri, PSD-ul 2, au făcut blat tot cu PDL-ul. Degeaba vorbește domnul Bădălău de PDL, dar și în Alba, cei din PSD sunt băgați cu PSD-ul până peste cap.

În comuna Șibot la fel, blat cu PDL-ul. Cu toate acestea, atunci când e nevoie ca ALDE și PSD să ia măsuri pentru ducerea la bună îndeplinire a planului de guvernare, eu nu refuz niciodată să stau la masă cu cei din PSD. I-aș sugera domnului Bădălău, chiar dacă dânsul e o persoană mult mai importantă în PSD decât mine, fost numărul 2 în partid, să ia loc la masă alături de organizație ALDE Giurgiu și să lase bălțile ca nu cumva să intrăm în mocirlă. ”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Ioan Lazăr, ALDE Alba: Chiar dacă au mai fost divergențe, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie

 1. Pp 11.05.2018 la 16:39

  Pai da, ca doar cine se aseamana se aduna..

 2. sindicalistul vesel 11.05.2018 la 17:44

  Problema e ca…nu te prea invita – nu ?

 3. titirca inima rea 12.05.2018 la 3:00

  A se traduce: as vinde-o si pe mama pentru doi bani. Leprelor ! ! !

  • IOo 14.05.2018 la 8:09

   Lepre sunteti voi cei din PDL! CIUMA PORTOCALIE!!

 4. ZAU 12.05.2018 la 6:52

  Stam la masa,cum nu stam!Mancarica,băutura,o fetița ceva,cum nu stam…

 5. Don Costello 12.05.2018 la 16:59

  La ciolan….sunteti toți prezenți! !
  Acolo e doar lupta pt bucata mai mare.
  .