Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Chiar dacă au mai fost divergențe, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că îndiferent de divergențele dintre ALDE și PSD, este oricând dispus să stea la masă cu cei PSD atunci când este nevoie pentru ca programul de guvernare să fie dus la bun sfârșit.

Declarația acestuia vine în contextul tensiunilor dintre partidele aflate la guvernare, ca urmare a celor spuse de Senatorul PSD, Niculae Bădălău, care avertiza joi că este tot mai greu pentru partidul său să aibă o administrare judeţeană şi chiar o guvernare împreună cu ALDE.

Declaraţiile lui Bădălău fac referire la nemulţumirile privind proiectul legislativ de preluarea a bălţii Ogrezeni-Grădinari-Bucşani de Consiliului Judeţean Giurgiu.

“Mi se pare normal să mai fie și divergențe, așa cum și în județul Alba există între PSD și ALDE. Niciodată nu le-am ascuns. Când au fost probleme deosebite, nu nimicuri.

Chiar dacă au fost aceste neînțelegeri, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie. Și aș aminti divergențe cu mult mai grave decât balta la care face referire domnul Bădălău.”

Dintre divergențele grave existente între PSD și ALDE, la nivelul județului nostru, Lazăr a amintit că la alegerea viceprimarilor în consiliile locale, după alegerile locale, colegii de guvernare din PSD, deși înțelegerea era să se susțină în formarea majorității în consiliile locale, în județul Alba, au prădat și au făcut blat.

Ca exemplu, liderul ALDE Alba a dat orașul Baia de Arieș, unde ALDE a obținut un număr de 5 consilieri, iar PSD-ul 2 consilieri, dar “nu au avut nici o treabă, au făcut blat cu PDL-ul și au trădat ALDE. În comuna Valea Lungă, la fel. ALDE 5 consilieri, PSD-ul 2, au făcut blat tot cu PDL-ul. Degeaba vorbește domnul Bădălău de PDL, dar și în Alba, cei din PSD sunt băgați cu PSD-ul până peste cap.

În comuna Șibot la fel, blat cu PDL-ul. Cu toate acestea, atunci când e nevoie ca ALDE și PSD să ia măsuri pentru ducerea la bună îndeplinire a planului de guvernare, eu nu refuz niciodată să stau la masă cu cei din PSD. I-aș sugera domnului Bădălău, chiar dacă dânsul e o persoană mult mai importantă în PSD decât mine, fost numărul 2 în partid, să ia loc la masă alături de organizație ALDE Giurgiu și să lase bălțile ca nu cumva să intrăm în mocirlă. ”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea