Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Cer demisia Marcelei Dărămuș de la șefia Inspectoratului Școlar Județean, după procesul cu eleva eliminată de la Bac

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri 23 august, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a cerut demisia de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean a Marcelei Dărămuș, în urma procesului cu eleva eliminată pe nedrept din examenul de bacalaureat pentru că i-a sunat telefonul în timpul unei probe.

„Cer demisia doamnei Marcela Dărămuș de la șefia Inspectoratului Școlar. Este vorba de procesul intentat de o elevă care a fost dată nemotivat, zic eu și din ce am văzut din motivarea instanței, afară din examen.

Eu consider că decizia Inspectoratului Școlar și a celor în măsură, au procedat ca pe vremea lui Ion Creangă, mai rămânea să o pună în genunchi și să îi dea cu bețe la fund.

Mai mult decât atât, după ce tânăra pe care nu o cunosc, nu o știu, dar ce am citit în presă, tânăra și-a apărat drepturile în instanță, a câștigat în primă instanță, iar cei de la Inspectoratul Școlar, perseverează în prostie și au făcut recurs.

Felicitări, iar tocmai de aceea cred că doamna Dărămuș ar trebui să își dea imediat demisia. Și nu numai doamna Dărămuș, tot inspectoratul, toți șefii Inspectoratului sunt roșii.

Nu mai este nimeni în conducerea inspectoratului decât PSD. Să știe toți elevii, că poate nu știu, apartenența politică a conducerii Inspectoratului Școlar, să știe că este roșie, toată și cred că nu ar fi rău ca și ei să se mobilizeze și să ceară demisia inspectorului școlar, Marcela Dărămuș”, a declarat Ioan Lazăr.

Reamintim că eleva P. Denisa, absolventă a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a fost eliminată din cadrul examenului de bacalaureat 2019, după ce i-a sunat telefonul în timpul probei orale la limba engleză. Tânăra a câștigat definitiv procesul cu Inspectoratul Şcolar, prin care a solicitat suspendarea deciziei de sancţionare, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins luni, 19 august, recursul formulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba la decizia Tribunalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea