Ioan Lazăr, ALDE Alba: Cer demisia Marcelei Dărămuș de la șefia Inspectoratului Școlar Județean, după procesul cu eleva eliminată de la Bac

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri 23 august, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a cerut demisia de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean a Marcelei Dărămuș, în urma procesului cu eleva eliminată pe nedrept din examenul de bacalaureat pentru că i-a sunat telefonul în timpul unei probe.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Cer demisia doamnei Marcela Dărămuș de la șefia Inspectoratului Școlar. Este vorba de procesul intentat de o elevă care a fost dată nemotivat, zic eu și din ce am văzut din motivarea instanței, afară din examen.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Eu consider că decizia Inspectoratului Școlar și a celor în măsură, au procedat ca pe vremea lui Ion Creangă, mai rămânea să o pună în genunchi și să îi dea cu bețe la fund.

Mai mult decât atât, după ce tânăra pe care nu o cunosc, nu o știu, dar ce am citit în presă, tânăra și-a apărat drepturile în instanță, a câștigat în primă instanță, iar cei de la Inspectoratul Școlar, perseverează în prostie și au făcut recurs.

Felicitări, iar tocmai de aceea cred că doamna Dărămuș ar trebui să își dea imediat demisia. Și nu numai doamna Dărămuș, tot inspectoratul, toți șefii Inspectoratului sunt roșii.

Nu mai este nimeni în conducerea inspectoratului decât PSD. Să știe toți elevii, că poate nu știu, apartenența politică a conducerii Inspectoratului Școlar, să știe că este roșie, toată și cred că nu ar fi rău ca și ei să se mobilizeze și să ceară demisia inspectorului școlar, Marcela Dărămuș”, a declarat Ioan Lazăr.

Reamintim că eleva P. Denisa, absolventă a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a fost eliminată din cadrul examenului de bacalaureat 2019, după ce i-a sunat telefonul în timpul probei orale la limba engleză. Tânăra a câștigat definitiv procesul cu Inspectoratul Şcolar, prin care a solicitat suspendarea deciziei de sancţionare, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins luni, 19 august, recursul formulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba la decizia Tribunalului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

cetatean 23 august 2019 at 14:21

Cere-i si pune-l pe fiul tau inspector sef scolar… Dupa o sa curga lapte si miere!

Comentariile sunt oprite