Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Florea: În urma restructurărilor de la Poşta din Alba au plecat 75 de persoane şi nu avem zone descoperite

Dragoş Suciu

Publicat

în

Consilierul judeţean Ioan Florea a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba despre situaţia restructurării de la poştă, în judeţul Alba. În urma disponibilizărilor, au plecat 75 de persoane, dintre care 63 şi-au făcut de bună voie cerere, pentru că erau aproape de pensie şi au preferat să primească salariile compensatorii. Toate persoanele care au plecat vor primii salarii compensatorii, conform contractului colectiv de muncă, un salariu pentru un an lucrat.

De menţionat este faptul că disponibilizările nu afectează serviciile poştale şi nici veniturile, conform consilierului Florea. Acesta a mai precizat că poşta are acum mai puţini oameni, dar au început achiziţiile pentru dotări cu instalaţii informatice mult mai performante, astfel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii normale. Nu au fost disponibilizări în municipiile Alba Iulia şi Sebeş, acestea făcându-se doar în câteva oraşe, fără să existe zone descoperite.

Poşta din Alba are acum 485 de angajaţi, iar disponibilizările au fost făcute în urma unor concursuri, ne-a spus consilierul judeţean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Parcelă de peste 18.000 mp, din zona economică a municipiului, scoasă la licitație de Primăria Alba Iulia: Preț de pornire, durata de concesionare și obligații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcelă de peste 18.000 mp, din zona economică a municipiului, scoasă la licitație de Primăria Alba Iulia: Preț de pornire, durata de concesionare și obligații Consiliul Local din Alba Iulia a aprobat, în ședința de joi, 29 februarie, scoaterea în procedură de licitație publică a unei parcele în suprafață de 18.104 metri pătrați, situat în apropierea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea