Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu şi Teodor Atanasiu se întâlnesc cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian pentru o discuţie legată de Cupru Min SA Abrud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ioan Dirzu si Teodor AtanasiuPentru a veni în sprijinul angajaţilor Cupru Min SA Abrud Deputatul Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, va avea o întâlnire marţi, 28 mai, la ora 14.00, cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Deputatul Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, va avea o întâlnire marţi, 28 mai, la ora 14.00, cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian. La reuniune vor participa, alături de deputatul Ioan Dîrzu, senatorul Teodor Atanasiu, conducerea Cupru Min SA Abrud, preşedintele Asociaţiei salariaţilor de la Cupru Min SA – Dorel Tomuş, liderul Sindicatului Andezit Roşia Poieni – Lucian Ţăran şi Nicolae Simina – primarul oraşului Abrud. Întâlnirea are loc la sediul Ministerului Economiei. „Sperăm că vom veni cu veşti bune pentru locuitorii din zona Munţilor Apuseni, în special pentru angajaţii Cupru Min SA Abrud, veşti care să readucă liniştea în rândul celor care muncesc la Cupru Min SA”, ne-a declarat deputatul Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare