Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD ALBA: ”Lipsa de soluții la revendicările sindicaliștilor din Sănătate și Poșta Română demonstrează că acest guvern este un eșec”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu un an Klaus Iohannis „bătea cu pumnul în masă” solicitând imperativ partidelor politice un guvern al lui. De mai bine de un an,  “Guvernul meu” , așa cum a fost catalogat de presă, conduce România. Din păcate pentru România, timpul a dovedit că acest guvern în care Klaus Iohannis și-a găsit plăcerea nu este și al românilor. Răspunsul „Guvernului meu” la revendicările medicilor sau poștașilor ne dă măsura realizărilor miniștrilor tehnocrați.

Ioan Dirzu01“Nu se poate face nimic pentru voi”, asta le transmite “Guvernul meu” celor care protestează.

Mai mult, aflăm de la sindicaliștii din cadrul Poștei Române că cei din conducerea acestei companii solicită informații și liste cu cei care au participat la protestele spontane organizate în toată țara.

În ceea ce privește solicitările medicilor, domnul Cioloș se declară  neputincios iar Ministerul Muncii le transmite că greva lor este ilegală și ca atare îi cheamă pe medici în instanță.

Astfel știe guvernul de tehnocrați să-i trateze pe românii care își doresc să trăiască decent în țara lor.

Din păcate așa cum au dovedit în nenumărate rânduri, miniștrii din acest guvern în frunte cu premierul Dacian Cioloș  sunt rupți de realitățile din România, aroganți față de români și incapabili să guverneze.

Nu pot uita modul în care ministrul de Finanțe i-a jignit pe români trimițându-i să muncească pe doi lei în Africa de Sud. Sau cât de indignat a fost ministrul Muncii care îi certa pe parlamentari că prin elimnarea unei Ordonanțe de Urgență un medic ar fi putut câștiga în țara lui până la 3.000 de euro.

Tocmai de aceea o spun cu toată responsabilitatea, guvernul tehnocrat nu s-a dovedit cu nimic mai bun decât cel al PDL-ului. Astfel s-a comportat și Guvernul Boc față de români.

Astăzi politicienii care au susținut Guvernul Boc, camuflați sub sigla PNL ne spun aceleași lucruri: că pentru români nu se poate face nimic.

Așa ceva nu pot accepta și voi continua să le spun românilor că această coaliție de partide unite în jurul președintelui Iohannis este una profund anti-românească.

Că ceea ce s-a întâmplat în guvernarea PDL nu mai trebuie să se repete.

Stă în puterea noastră să schimbăm aceste lucruri și sunt convins că din luna decembrie PSD-ul va prelua guvernarea țării. Toate sondajele de opinie confirmă acest lucru fiind un semnal clar că românii s-au săturat de astfel de experiențe nefericite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea