Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba: ”Facilităţi fiscale pentru contribuabilii cinstiţi din partea Guvernului Ponta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Contribuabilii cinstiţi şi corecţi vor beneficia de facilitatea fiscală privind scutirea de penalităţi. Guvernul Ponta a adoptat un proiect de amnistie fiscală, destinat contribuabililor persoane fizice şi juridice care au de plătit dobânzi şi penalităţi de întârziere (aferente impozitelor neachitate)”, a anunțat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Dirzu03Liderul social-democrat a explicat că, potrivit proiectului, contribuabilii cu datorii la stat la 30 septembrie 2015 vor putea beneficia de ştergerea penalităţilor de întârziere la plată, dacă îndeplinesc cumulativ mai multe condiţii, una dintre acestea fiind achitarea restanţelor până în martie 2016. Totodată, penalităţile sumelor aferente nu se vor aplica nici pentru cei care depun declaraţii rectificative până în martie 2016.

”Guvernul Ponta doreşte să impulsioneze astfel piaţa. Ștergerea acestor penalităţi contribuabililor cinstiți le dă posibilitate firmelor să participe la licitaţii”, a mai precizat Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea