Rămâi conectat

Ştirea zilei

Învinuiții din ”Dosarul contrabandei cu aur din Turcia” – puși sub control judiciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sedat Balkan, Olteanu Victoraş, Costea Gheorghe, Ciobanu Marian, Birol Fakic și Niazi Mert, cercetați până de curând în stare de arest preventiv în „Dosarul contrabandei cu aur din Turcia”, au fost eliberați dar rămân sub control judiciar. Aceasta a fost decizia magistraților de la Tribunalul Alba care au respins, săptămâna trecută, propunerea de prelungire a arestării preventive, formulată de DIICOT Alba.

Reamintim că acest dosar s-a constituit în data de 12 decembrie, după ce DIICOT și BCCO Alba au desfășurat percheziții în peste 225 de locații – domicilii și sedii ale firmelor învinuiților, în 30 de județe din țară. Au fost depistate mari cantități de aur și importante sume de bani. Potrivit procurorilor prejudiciul cauzat statului prin neplata de taxe vamale, accize, TVA şi alte impozite depășește suma de 2,5 milioane lei.

CITIȚI ȘI: BCCO și DIICOT Alba: 225 de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu bijuterii din aur

Invinuiții sunt atât cetăţeni români cât şi cetăţeni turci din judeţele Constanţa, Ialomiţa, Argeş, Timiş, Braşov, Alba, Arad, Oradea, Sibiu şi Suceava. În cauză mai sunt implicate alte 16 persoane care sunt cercetate în stare de libertate. La data perchezițiilor 91 de persoane au fost suspectate de comiterea infracțiunii de contrabandă cu bijuterii din Aur, 3 dintre acestea fiind din județul Alba.

CITIȚI ȘI: FOTO-VIDEO: Trei dintre cei 91 de suspecți de contrabandă cu bijuterii din aur sunt din județul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea