Rămâi conectat

Politică Administrație

Investiții la Spitalul Județean via CJ Alba: reabilitarea mai multor secții, electroencefalograf nou și heliport

Bogdan Presecan

Publicat

în

 

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a participat astăzi ședința Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Alba, ședință în cadrul căreia a discutat cu medicii și cu conducerea spitalului programul de investiții pentru anul în curs și modul în care Consiliul Județean Alba se poate implica pe mai departe în dezvoltarea spitalului.

„Am reanalizat astăzi cu conducerea Spitalului Județean investițiile pe care le avem programate pentru acest an la capitolul sănătate. Chiar dacă nu ne așteptăm la un sprijin financiar din partea Ministetului Sănătății, trebuie să ne descurcăm cumva și să facem aceste investiții de care cetățenii au nevoie. De când noi, Consiliul Județean, am preluat administrarea spitalului am reușit să îmbunătățim calitatea serviciilor, să aducem apartură nouă și să modernizăm unele dintre secții.

Atâta timp cât spitalul este al Consiliului Județean avem o responsabilitate acolo și vom continua să investim în sănătatea oamenilor. Anul acesta vom începe reabilitarea la secțiile de psihiatrie, boli infecțioase chirurgie-urologie și radiologie, vom face reparații la secțiile de diabet, endoscopie și bronhoscopie și vom aduce dotări și aparatură nouă pentru secția de radiologie. Tot anul acesta vrem să aducem un aparat electroencefalograf nou și să ne ocupăm de secția de primiri urgențe, precum și de funcționalizarea heliportului care va permite aterizarea în condiții foarte bune a elicopterelor pentru cazurile dificile.” – a declarat domnul Ion Dumitrel la finalul ședinței de astăzi, Președintele Consiliului Județean Alba.

foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș! Unii nu știu să piardă, dar și mai rău este atunci când unii nu știu să câștige cu demnitate și bărbăție. Exemplu clasic de parvenitism, grobianism și lipsă de bărbăție, în prima ședință de Consiliu Local, după alegeri, primarul Sebeșului, Gheorghe Dorin Nistor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea