Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Investiții de 7,5 milioane de lei în sistemul de apă și canalizare al orașului Teiuș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Teiuș a început demersurile pentru demararea lucrărilor la sistemul de apă și canalizare al orașului și a lansat licitația pentru contractul având o valoare estimată de 7,5 milioane de lei.

Lucrările vizează extinderea zonei deservite de canalele publice și construirea unor staţii de pompare pentru canalizare în reţea.

Oraşul este alimentat centralizat cu apă potabilă, cu o acoperire de cca. 95%. Alimentarea cu apă se realizează din sursa de apă a municipiului Alba Iulia. În Teiuș există o stație de epurare, realizată în anul 2009, amplasată pe malul pârâului Valea Geoagiu, dar colectarea apelor uzate menajere prin canalizare nu este realizată centralizat. De asemenea, există o magistrală pentru rețeaua de canalizare menajeră, care s-a realizat de-a lungul pârâului Valea Geoagiu, dar la care nu sunt racordați consumatori.

Potrivit caietului de sarcini, se va realiza un sistem de canalizare în sistem separativ, canalizarea apelor uzate menajere fiind evacuată printr-o reţea de canalizare menajeră.

Reţelele de canalizare menajeră se vor realiza pe străzile existente, corelate cu celelalte reţele existente în zonă. Lungimea totală a rețelei de canalizare și a conductelor de refulare este de 23.961 m fiind prevăzută și realizarea a 578 de bucăți cămine de vizitare.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut, finanțarea se face din fonduri bugetare iar data limită de depunere a ofertelor este 19 noiembrie a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea