Rămâi conectat

Ştirea zilei

Investiție de 7 milioane de euro la PEHART Petrești, pentru demolarea a 4 clădiri și construirea unei hale de producție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PEHART TEC GRUP S.A. va demola patru clădiri aflate pe amplasamentul acestora, cu scopul de a construi o hală de producție.

Desființarea halei de productie cofraje pentru oua, remiza locomotive si club popice se va realiza prin mijloace mecanice. În schimb, la demolarea castelului de apă se va aplica procedeul răsturnării pe o direcție dată folosindu-se explozibil.

Valoarea investiției este de 7 milioane de euro, urmând să fie finalizată în 2022.

Dupa desfiintarea a patru obiective aflate pe amplasament, se propune construirea unei hale cu structura de rezistenta alcatuita din cadre de beton armat prefabricate, care la randul lor, sunt alcatuite din stalpi si grinzi.

Deasupra grinzilor sunt rezemate pane din beton armat prefabricat pretensionate. Stalpii se vor incastra in terenul bun de fundare prin intermediul unor fundatii izolate elastice, alcatuite din bloc de fundare monolit armat si cuzinet tip pahar prefabricat armat.
Perimetral, independent de stalpi, se va realiza un soclu de beton armat, in care se va incastra structura de sustinere a peretilor sandwich. Soclul de beton armat va avea la randul sau, fundatie continua din beton armat.

Regimul de inaltime propus este P+E partial, avand la parter urmatoarele functiuni: hala productie (3 linii), depozit carton, depozit chimicale, depozit folie, 3 magazii pentru piese de schimb pentrucele 3 linii de productie propuse, spatiu compresoare, spatiu mentenanta, centrala termica, spatiile tabloului si a transformatoarelor electrice si spatii destinate personalului -hol acces, vestiare (B., F.), dusuri, grupuri sanitare, iar la etaj, spatiile destinate conducerii sectiei de productie: hol, 3 birouri, sala de sedinte si grupuri sanitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea