Investiție de 10,5 milioane de lei în infrastructură la Ocna Mureș. 12 străzi vor intra în reabilitare

12 străzi din intravilanul orașului Ocna Mureș vor intra în reabilitare în perioada imediat următoare după ce primăria a semnat un contract de lucrări cu S.C. Florea Grup SRL în valoare de 10.594.859 de lei fără TVA.

Finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării prin PNDL. Este vorba despre străzile: Piața Izvor, Libertății, Crângului, Viilor, Nouă, Livezilor, Potcoavei, Octavian Goga, Florilor, Zefirului, Câmpului și Șesului, în lungime totală de 6,7 kilometri.

ELIT

Lucrările propriu-zise constau în ”îndepărtarea mixturilor asfaltice existente, se va așterne piatra spartă și se vor așterne 2 straturi din mixturi asfaltice – un strat de bază și un strat de uzură. Trotuarele se vor amenaja din dale prefabricate autoblocante, montate pe pat de nisip. De asemenea, se va rezolva problema scurgerii apelor pluviale prin guri de scurgere, în canalizarea pluvială existentă”.

Odată cu amenajarea străzilor se vor amenaja și toate drumurile laterale cu care aceste străzi se intersectează și nu sunt asfaltate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...