Rămâi conectat

Actualitate

Inventivitate românească! Inspectori fiscali dați în judecată de patronii firmelor pe care le controlează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dovedind încă o dată că sunt cât pot fi de inventivi, unii patroni români au găsit o nouă modalitate de intimidare și descurajare a inspectorilor fiscali care demarează controale la firmele suspectate de nereguli economice. Le intentează procese în calitate de persoane fizice “pentru presupuse culpe săvârşite de aceştia”.

Cel puțin asta susține Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici, care solicită de urgență Guvernului și Parlamentului promovarea unei legi care să îi protejeze pe inspectorii fiscali și antifraudă de acest fenomen.

„Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), organizaţie sindicală naţională reprezentativă, trage un semnal de alarmă faţă de tendinţa tot mai accentuată a unor contribuabili (aflaţi în atenţia organelor fiscale), de a intenta procese funcţionarilor în calitate de persoane fizice, pentru presupuse culpe săvârşite de aceştia, în timpul acţiunilor de control derulate sub autoritatea Statului Român şi solicită Ministrului Finanţelor Publice şi Preşedintelui ANAF, în regim de urgenţă, promovarea unui act normativ care să estompeze acest fenomen, devenit în ultima perioadă, unul generalizat“, se arată într-un comunicat de presă al SNFP, potrivit Mediafax.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe timp de CANICULĂ pe drumuri naționale și autostrăzi, în Alba și alte județe. Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe timp de CANICULĂ pe drumuri naționale și autostrăzi, în Alba și alte județe. Zonele vizate Joi, 20.06.2024, în intervalul orar 10:00 – 20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea