Rămâi conectat

Ştirea zilei

„INVAZIE” de persoane fără adăpost, într-un cartier din Alba Iulia. Bărbat: „ A fost prima dată când mi s-a făcut frică în orașul ăsta”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„INVAZIE” de persoane fără adăpost, într-un cartier din Alba Iulia. Bărbat: „ A fost prima dată când mi s-a făcut frică în orașul ăsta”

Municipiul Alba Iulia se confruntă, în acest moment, cu o adevărată „epidemie” de persoane fără adăpost, care deranjează trecătorii.

Aceștia își fac veacul prin diferitele cartiere ale orașului, producând disconfort cetățenilor, prin comportamentul lor.

O astfel de experiență a fost trăită și de un bărbat care s-a plimbat printr-o zonă intens circulată din Alba Iulia, așa cum a relatat acesta pentru ziarulunirea.ro .

„Dacă tot am făcut o tură seară asta prin Centru, cu câinele, pot să spun că a fost prima dată de când sunt în orașul ăsta când efectiv mi s-a făcut frică în centru, în zona Profi-Lidl-Unirea.

Full de „homleși” beți, drogați cred, extrem de agresivi și foarte mulți.

Se luau de oameni, strigau…Așa ceva…nici în București nu am văzut, cred că au venit de undeva…”, a fost reacția bărbatului, după ce a observat fenomenul întâlnit de mulți albaiulieni în decursul acestor luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea