Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Între 23 și 26 aprilie, ORAR special la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Va fi ÎNCHIS 4 ore pe zi pentru public, deoarece se vor desfășura antrenamente de polo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bazinul Olimpic din Alba Iulia va avea un orar special, în perioada 23 – 26 aprilie, când sunt programate antrenamente ale echipei de polo. În intervalul orar în care sportivii își vor desfășura activitatea, complexul sportiv va fi închis pentru public, inclusiv pentru copiii înscriși la cursurile de înot.

Redeschiderea Bazinului Olimpic12Astfel, orarul pentru antrenamentele de polo va fi următorul:

SÂMBĂTĂ 23 aprilie 2016: între orele 17.00-19.00

DUMINICĂ 24 aprilie 2016: între orele 9.00-11.00 și 17.00-19.00

LUNI 25 aprilie 2016: între orele 9.00-11.00 și 17.00-19.00

MARŢI 26 aprilie 2016: între orele 9.00-11.00 și 17.00-19.00

”În zilele şi orele menţionate mai sus se suspendă activitatea de iniţiere şi agrement. Rezervat echipei de Polo”, spun reprezentanții Bazinului Olimpic.

Reamintim că, în urma solicitării depuse de conducerea Federației Române de Polo, Consiliul Local Alba Iulia a fost de acord, în ședința din luna martie, să sprijine desfășurarea unui cantonament de pregătire al lotului național de junioare, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, prin folosirea gratuită a sălii de forță și a bazinului de înot.

Municipalitatea speră, astfel, ca Alba Iulia să devină mai atractiv și mai cunoscut în țară și străinătate, după cum s-a precizat și în raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre, supus spre aprobare.

”Odată ce Bazinul Olimpic din municipiul Alba Iulia a fost dat în folosință, acesta a început să prezinte interes pentru diferite cluburi sportive din țară care doresc să desfășoare diverse activități în incinta acestuia (antrenamente, competiții etc.). Acest fapt considerăm că este benefic pentru municipiul Alba Iulia, deoarece prin prezența acestor sportivi în oraș și desfășurarea de diferite activități de către aceștia în incinta Bazinului Olimpic se promovează mai bine interesele orașului, făcând din municipiul nostru o destinație mai atractivă atât pentru turiști, cât și pentru practicanții sau iubitorii diferitelor activități sportive, atât români cât și străini, făcând ca municipiul Alba Iulia să devină tot mai cunoscut în țată și străinătate”, a precizat șeful Serviciului Administrarea domeniului public și privat din subordinea primăriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea