Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Între 23 – 25 septembrie, roadele unui an bogat etalate din nou, la Târgul Apulum Agraria, de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba, organizează, în data de 23 – 25 septembrie 2016, cea de-a XXV-a ediţie a Târgului APULUM AGRARIA, eveniment devenit reprezentativ pentru județul Alba,  care se va desfășura în spațiul expozițional ce va fi amenajat în apropierea Bazinului Olimpic din Alba Iulia.

Sunt programate expoziții cu vânzare de legume și fructe; expoziții de an imale; demonstrații culinare; demonstrații hipice și dresaj canin.

”APULUM AGRARIA promite să fie, și în acest an, un important loc de întâlnire pentru fermieri, producători, furnizori de maşini/unelte și specialiști din domeniul agricol și publicul amator, unde vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, material săditor și produse fitosanitare, expoziţii de animale mari, animale mici, pasări, unelte, utilaje şi echipamente agricole, concursuri, demonstraţii culinare și alte momente atractive. Va asteptam cu drag sa culegem impreuna roadele unui an bogat!”, transmit organizatorii evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea