Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Între 10-12 aprilie, ”Cupa Antenelor” – concurs automobilistic Off Road în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Parteneriat strategic între Instituția Prefectului și Clubul Sportiv ”Off Road Club Transsylvania”

off roadRecent, Instituția Prefectului-Județul Alba și Clubul Sportiv ”Off Road  Club Transsylvania” au pus bazele unui parteneriat, care va contribui atât la îmbunătățirea intervențiilor autorităților județene în situațiile de urgență, cât și la promovarea activităților sportive de off road.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt convins că această colaborare va fi, din toate punctele de vedere, utilă și eficientă. Pentru noi, în cazul situațiilor de urgență, este esențial să avem posibilitatea și mijloacele de transport adecvate, pentru a ajunge cât mai repede în oricare punct al județului. Cum există multe zone inaccesibile în județul Alba, datorită partenerilor noștri care ne-au oferit sprijinul lor, de acum înainte, vom putea ajunge rapid în orice loc unde trebuie să intervenim. Pe de altă parte, cred că rolul nostru, de a sprijini activitatea clubului, prin implicarea în organizarea evenimentelor și concursurilor, va contribui la succesul acestor manifestări”, a precizat Gheorghe Feneșer, prefectul județului Alba.

În acest context, prima acțiune organizată în comun de către cei doi parteneri are loc în perioada 10-12 aprilie 2014.  Concursul automobilistic denumit ”Cupa Antenelor Sebeș-Alba” se va desfășura pe o perioadă de 48 ore non-stop și va acoperi cea mai mare parte a județului Alba. Participanții la concursul de orientare în teren cu autoturisme 4×4 sunt membri ai cluburilor de off-road din țară, dar se încurajează și participarea echipelor de amatori. Organizatorii estimează că, la acest concurs, vor fi prezenți aproximativ 80 de competitori. În scopul încurajării unei cât mai largi participări, Clubul Sportiv ”Off Road Club Transsylvania” a obținut aprobarea scutirii concurenților de taxele percepute de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

Trebuie spus că membrii clubului cu care am pus la punct această colaborare și-au format o echipă de intervenție rapidă, ce are capacitatea de a se mobiliza rapid în situații de urgență și poate ajunge în acele locuri unde autovehiculele obișnuite nu au acces. Faptul că activitățile clubului au și un profund caracter umanitar a fost un argument serios în favoarea acestui parteneriat strategic, ale cărui rezultate pozitive sunt convins că nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește primul eveniment pe care îl organizăm împreună, îmi doresc să fie unul apreciat de public”, a mai adăugat prefectul județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea