Rămâi conectat

Actualitate

Interpolul a intrat în ancheta privind cazul de la Caracal. Informații legate de un presupus grup infracțional din care ar face parte și Gheorghe Dincă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a declarat că are informații conform cărora Interpolul le-ar căuta pe Luiza și Alexandra tocmai în Italia. Anchetatorii au informații că grupul infracțional din care făcea parte și Gheorghe Dincă ar acționa în țara peninsulară.

Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia”, a spus Cumpănașu.

Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005”, a adăugat el.

Luiza și Alexandra sunt căutate peste tot în Italia. Din păcate, poliția italiană nu are interes foarte mare de a coopera, spune unchiul Alexandrei.

Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța”, acuză Cumpănașu.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea