Interpolul a intrat în ancheta privind cazul de la Caracal. Informații legate de un presupus grup infracțional din care ar face parte și Gheorghe Dincă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a declarat că are informații conform cărora Interpolul le-ar căuta pe Luiza și Alexandra tocmai în Italia. Anchetatorii au informații că grupul infracțional din care făcea parte și Gheorghe Dincă ar acționa în țara peninsulară.

Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia”, a spus Cumpănașu.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005”, a adăugat el.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Luiza și Alexandra sunt căutate peste tot în Italia. Din păcate, poliția italiană nu are interes foarte mare de a coopera, spune unchiul Alexandrei.

Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța”, acuză Cumpănașu.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei