Întăriri pentru formația lui Bicheși: italianul de Marco, portarul Ciuperceanu (Gaz Metan Mediaș) și mijlocașul Ignat au semnat până în vară cu Unirea Alba Iulia

Unirea Alba Iulia a reușit să înregimenteze trei jucători noi, care vor fi puși la dispoziția antrenorului Adrian Bicheși în retur. Este vorbaîn primul rând despre italianul Marco De Marco (21 de ani, Crotone), care a semnat până la finele campionatului, mijlocașul fiind în pregătiri încă de la reluarea antrenamentelor.

Acestuia i se mai adaugă portarul Sebastian Ciuperceanu (1998), împrumutat de prim-divizionara Gaz Metan Mediaș până la finele stagiunii, după ce în toamnă s-a regăsit în lotul echipei de liga a 3-a Gaz Metan Mediaș 2 (titular în jocul cu Performanța Ighiu, rezeră cu Industria Galda și Unirea Alba Iulia), plus mijlocașul Raul Ignat (n. 1997), fost junior al „găzarilor”, care și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, după ce în tur a evoluat tot la Gaz Metan Mediaș II.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Unirist 16 februarie 2018 at 16:22

Asa da,transferurile par destul de interesante ,sa speram ca acesti jucatori de perspectiva vor creste alaturi de Unirea,totul depinde de ei.E bine ca se creaza o concurenta tot mai mare si asa nu face decat sa imbunatateasca performantele.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...