Instituția Prefectului Alba constată încetarea mandatelor consilierilor județeni Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Instituția Prefectului Alba constată încetarea mandatelor consilierilor județeni Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu după ce aceștia și-au pierdut calitatea de membri de partid, fiind excluși în vară.

Decizia Instituției Prefectului Alba este executorie, dar nu definitivă și poate fi atacată în instanță.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Anunțul privind excluderea celor doi consilieri județeni a fost făcut, vineri, de președintele Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă.

Excluderea din partid a venit după ce organizația centrală a ALDE a presupus că Gheorghe Feneșer, Ioan Uțiu și Ladislau Koble au susținut candidatul liberal la șefia CJ Alba în vara anului 2016, după alegerile locale. Cel din urmă și-a dat demisia.

Locul său va fi luat, potrivit listei de la alegerile din vară și președintelui Ioan Lazăr, de juriștii Ion Marincaș și Alin Jidveian.

 

Pe aceeași temă: 

Citește și Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Astăzi voi face o adresă către Instituția Prefectului pentru excluderea lui Feneșer și Uțiu din Consiliul județean. Demisia lui Koble, din interes

Citește și Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu au contestat în contencios administrativ decizia de excludere din ALDE Alba

Citește și FOTO, VIDEO. Arion Cosmin a depus jurământul de învestire în funcția de consilier județean al CJ Alba

Citește și Decizia de excludere a celor trei consilieri județeni care au votat cu Dumitrel, definitivă. Trei juriști le iau locul  

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba

Citește și VIDEO: Avocatul Ladislau Koble și-a anunțat demisia din ALDE Alba și din funcția de consilier județean

Citește și Ioan Lazăr, despre cazul celor trei consilieri care au votat cu Dumitrel: Dacă procedura de excludere din CJ Alba va fi tărăgănată vom face plângere penală

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba

Citește și Ioan Lazăr, numit copreședinte al ALDE Alba după excluderea lui Gheorghe Feneșer

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

goe 17 februarie 2017 at 13:47

ori cu ei ori fara ei tot nu se schimba nimic la vot. Doar calitatea oamenilor e mai slaba, ca locul pe lista e invers proportional cu prostia.

Nu-i mocan 17 februarie 2017 at 19:07

A intrat in CJ fostul militian ce a lucrat la Garbova de Sebes.Seghisenii au votat cu tine, ing silvic Dutu Feneser.Asta nu-i o treaba cosera…….

Calnicean 17 februarie 2017 at 19:13

A iesit fostu militian Dutu…, si a intrat altu de aceiasi breasla Ion….,E ca inlocuirile in fotbal…Pune matura pe dusmani Dutule,ca pe postarul tau de la bifurcatia cu Calnicul,de cativa ani !

Cornelia 18 februarie 2017 at 22:07

Nu inteleg cum domnu Feneser a fost bun de prefect, iar sebesenii nu l-au vrut primar, de ci nu a fost si nu-i bun de primar, iar acuma il dau afara din functia de consolier de judet

zoro 19 februarie 2017 at 18:34

prefect a fost numit politic nu este necesar sa fi profesionist ci pupincurit iar ca sa devi primar trebuie sa fi votat de oameni,iar fene este un pui de securis……!

Comentariile sunt oprite