Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu au contestat în contencios administrativ decizia de excludere din ALDE Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu nu renunță la funcțiile de consilieri județeni și au contestat în contencios administrativ decizia conducerii centrale a ALDE de excludere din partid, conflictul izbucnind după ce ei au fost acuzați că au susținut candidatul liberal la președinția CJ Alba.

Ioan Lazar, Gheorghe Feneser01Consilierul județean Gheorghe Feneșer a declarat pentru ziarulunirea.ro că ei au fost ”exmatriculați fără a se respecta statutul partidului”, pentru o faptă care nu este dovedită, deoarece alegerea președintelui CJ Alba s-a făcut prin vot secret.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe Feneșer a adăugat că, după ce au primit decizia ALDE de excludere, au trimis o contestație la partid, însă nu au primit încă un răspuns, iar dacă nu va fi soluționată favorabil legea permite să ataci decizia de excludere în contencios administrativ.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Noi (n.a. el cu Ioan Uțiu) am depus deja documentele în instanță și așteptăm soluția. Putem rămâne consilieri dacă instanța ne dă câștig de cauză”, a spus Feneșer.

Fostul prefect de Alba a adăugat și-a câștigat funcția de consilier județean și nu are de gând să renunțe la ea, doar dacă acest lucru va fi decis de instanță, aceasta fiind ”singura decizie legală care trebuie urmată”.

PNL avea majoritate în Consiliul Județean Alba, iar Ion Dumitrel ar fi fost ales președinte, indiferent de votul celorlalți consilieri.

Pe aceeași temă: 

Citește și FOTO, VIDEO. Arion Cosmin a depus jurământul de învestire în funcția de consilier județean al CJ Alba

Citește și Decizia de excludere a celor trei consilieri județeni care au votat cu Dumitrel, definitivă. Trei juriști le iau locul  

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba

Citește și VIDEO: Avocatul Ladislau Koble și-a anunțat demisia din ALDE Alba și din funcția de consilier județean

Citește și Ioan Lazăr, despre cazul celor trei consilieri care au votat cu Dumitrel: Dacă procedura de excludere din CJ Alba va fi tărăgănată vom face plângere penală

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba

Citește și Ioan Lazăr, numit copreședinte al ALDE Alba după excluderea lui Gheorghe Feneșer

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Elvira G. 28 octombrie 2016 at 18:30

Feneser este alaturi de altii doi, trei sebeseni un mare si constant luptator impotriva poluarii Sebesului. Noi il susstinem sa nu fie exclus din ALDE. A facut mult bine pentru ca sa scape Sebseul de la poluarea cu cancere, Si faca pe mai departe. Avem nevoie de el. Sa ne scape de tot de poluarea care ne da cancer

Adevaratul liberal 28 octombrie 2016 at 19:48

Circ de doi bani marca ALDE !

sebesan 28 octombrie 2016 at 20:32

asa ai facut si cu sebesenii.de ce n-ai fost la dezbaterea publica antikronospan?asta spune tot.ai crezut ca ii poti prosti si pe cei de la ALDE.te-ai dat cu kronospanu?rusine daca ai un astfel de caracter

neste nimeni 29 octombrie 2016 at 18:31

Cei cativa neica nimeni, veniti pe linga fostul PC de la penalul tariceanu, ar face bine sa i-si vada de drumul fara nici o tinta.

yokoono 31 octombrie 2016 at 9:00

Narcomanii astia ce mai vor?….lingai de-a binelea!!!

Comentariile sunt oprite