Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inspectorii antifraudă din Alba Iulia își încep activitatea. Vezi cine formează brațul înarmat al FISCULUI!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firmele dar și persoanele fizice din județul Alba pot de acum să se aștepte oricând să le bată la ușă inspectorii antifraudă.

Candidații declarați admiși la concursul organizat pentru ocuparea functiilor publice specifice de inspector antifraudă la Directia de Combatere a Fraudelor au primit recent avizul procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa cum informeaza Fiscul intr-un document publicat pe site-ul propriu. Din aceștia fac parte și cei patru inspectori antifraudă care ăși vor desfășura activitatea la nivelul județului Alba, respectiv în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Sibiu.

Potrivit listei finale făcute publică de ANAF, este vorba despre inspector antifraudă asistent – TIUS IOANA CRISTINA; inspector antifraudă debutant – BRUDAN ALINA CORNELIA; inspector antifrauda I debutant – ANGHEL DANA CRISTINA și inspector antifrauda Icsuperior – NEAG CONSTANTIN ANGHEL, toți făcând parte din Directia de Combatere a Fraudelor Alba Iulia.

Potrivit ANAF, începând cu 3 decembrie, cei patru inspectori antifrauda trebuie sa contacteze conducerea administratiei judetene a finantelor publice.

„Pana la momentul comunicarii ordinelor de detasare la structurile Ministerului Public in cadrul carora isi vor desfasura activitatea, inspectorii antifrauda din Directia de combatere a fraudelor isi vor desfasura activitatea in sediile administratiilor judetene ale finantelor publice din fiecare municipiu resedinta de judet „, anunta ANAF.

Vă reamintim că ultima faza a concursului  pentru ocuparea functiilor publice vacante de inspector antifrauda la Directia de Combatere a Fraudelor – Directia generala antifrauda fiscala s-a sustinut in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.

In urma concursului, la nivel național au fost recrutati 850 de inspectori, urmand ca in primavara sa se desfasoare un nou examen pentru ocuparea functiilor ramase vacante.

Inspectori dotați cu pistoale și bastoane cu electroşocuri

Noii inspectori antifraudă vor avea ca atribuţii realizarea de operaţiuni de control curent şi tematic, iar la orice acţiuni vor participa minim doi inspectori. De asemenea, inspectorii antifraudă vor purta uniformă în timpul serviciului, însemne distinctive, ecusoane, şi, după caz, armament şi alte mijloace tehnice utilizate ca mijloc individual de apărare, protecţie şi comunicare. În baza Hotărârii de Guvern pentru organizarea ANAF, fiecare inspector antifraudă va primi câte un pistol cu un încărcător, dar şi câte un spray paralizant. Pentru dotarea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală se vor achiziţiona maxim 500 de aparate de mici dimensiuni cu electroşocuri dar şi maxim 500 de pistoale sau bastoane cu electroşocuri. Insepctorii antifraudă vor mai avea în dotare veste de protecţie şi bastoane reflectorizante pentru acţiunile stradale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea