Inspectorii ANAF refuză să mai lucreze în weekend. O formă de protest, pentru că nu li se plătesc orele suplimentare și au pierdut procente din sporul de stres

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Angajaţii Fiscului nu mai vor să lucreze sâmbăta și duminica. E felul lor de a protesta faţă de mai multe măsuri ale Guvernului. Sunt nemulţumiţi că nu li se plătesc orele suplimentare, că au pierdut 20 de procente din sporul de stres şi, după aplicarea Legii Salarizării, nu au fost reîncadraţi în funcţii de stat. Potrivit sindicatelor, în luna septembrie urmează și alte forme de protest.

Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Funcționarilor Publici: Este o reacţie a angajaţilor din ANAF faţă de politica salarială dusă de actualul Guvern. Pe ce motiv? Pentru că după cum bine ştiţi înjainte de proiectarea şi promovarea legii salarizării au fost anumite acţiuni de protest la nivelul ANAF-ului, s-au promis anumite lucruri că vor face creşteri salariale şi vor echivala poziţii pe funcţii publice similare, lucru care nu s-a întâmplat. Toate aceste lucruri au dus la o reacţie împotriva politicii Guvernamentale de a colecta taxe şi impozite sâmbăta şi duminica în condiţiile în care oricum bugetul de stat spune că aceste ore nu se plătesc.

USR - Alegeri parlamentare 2020

sursa: digi24.ro

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

zoro a spus 17 august 2017 at 18:39

Dati-le si spor de insigna si spor de girofar sau ce sporuri si prime mai vor din banii prostilor care cotizeaza …..sa se mute la privat daca nu le convine !!!!

ineptul 17 august 2017 at 20:36

…solutiile sunt multiple. Raman sa activeze in acest sector, dupa cum de fapt a fost alegerea Dumnealor, emigreaza la mai binele europei sau americii, ori trec la mediul privat. Daca avem cunostiinte de a verifica cum se fac banii, este in ordine,…Oricum cei mai multi dintre noi , invidiem pe fata marii intreprizatori, bogatani,…

Comentariile sunt oprite