Rămâi conectat

Actualitate

Inspecția Judiciară, control la nivel național pe dosarele de droguri, în urma accidentului de la 2 Mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspecția Judiciară face control tematic la nivel național, privind toate dosarele cu privire la droguri, ca urmare a tragediei de la 2 Mai.

Inspecția Judiciară va verifica toate dosarele legate de droguri și infracțiuni conexe din parchetele din țară.

Anunțul a fost făcut de inspectorul-șef al Inspecției Judiciare și s-a dispus efectuarea acestui control la nivelul instanțelor cu privire la cauzele având ca obiect deținerea de substanțe interzise și infracțiuni săvârșite sub influența acestora.

„Inspectorul-șef al Inspecției Judiciare a dispus efectuarea unui control tematic la nivel național privind cauzele având ca obiect deținerea de substanțe interzise și infracțiuni săvârșite sub influența acestora”, anunță Inspecția Judiciară.

Controlul tematic a fost anunțat după ce un tânăr de 19 ani, drogat, a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei. El a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de eveniment. În autoturism au fost găsite droguri, dar a fost testat doar cu etilotestul.

„După zeci de ani în care flagelul drogurilor a fost abordat marginal, această luptă va fi de durată, va cere sacrificii, resurse și un front comun al instituțiilor și al societății. Voi arunca în luptă toate forțele cu competențe legale din MAI”, a spus, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri Prin ordinul nr. 1.648 privind aprobarea Normelor de igienă pentru saloanele de înfrumusețare și saloanele de tatuaj, piercing și implantare dermală sunt introduce schimbări radicale în modul de operare a saloanelor de înfrumusețare și de tatuaj. La art. 15 sunt prevăzute următoarele reguli: este interzisă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea