Înșelăciune cu scutece pe rețeaua de socializare: O femeie din Sebeș, țepuită cu 570 de lei de o tânără din Târgu Jiu

Poliţiştii din Sebeş au identifica-o pe o tânără din Târgu Jiu, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înşelăciune în dauna unei femei din Sebeş, prin intermediul unei reţele de socializare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat-o pe o tânără de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, ca şi persoană bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune cu un prejudiciu de 570 de lei.

INFORMARE COVID-19

Se pare că, în perioada 13.02 – 13.06.2017, tânăra ar fi postat, pe o reţea de socializare, anunţuri prin care oferea, spre vânzare, scutece şi produse cosmetice pentru copii, la prețuri foarte avantajoase, împrejurare în care o femeie de 32 de ani, din Sebeş i-ar fi transmis suma de 570 de lei, reprezentând contravaloarea a două comenzi.

Ulterior, tânăra nu a mai onorat comanda şi nici nu a mai putut fi contactată de victimă.

Faţă de aceasta, poliţiştii din Sebeş continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune dar şi pentru stabilirea întregii ei activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...