Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Înșelăciune cu scutece pe rețeaua de socializare: O femeie din Sebeș, țepuită cu 570 de lei de o tânără din Târgu Jiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au identifica-o pe o tânără din Târgu Jiu, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înşelăciune în dauna unei femei din Sebeş, prin intermediul unei reţele de socializare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat-o pe o tânără de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, ca şi persoană bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune cu un prejudiciu de 570 de lei.

Se pare că, în perioada 13.02 – 13.06.2017, tânăra ar fi postat, pe o reţea de socializare, anunţuri prin care oferea, spre vânzare, scutece şi produse cosmetice pentru copii, la prețuri foarte avantajoase, împrejurare în care o femeie de 32 de ani, din Sebeş i-ar fi transmis suma de 570 de lei, reprezentând contravaloarea a două comenzi.

Ulterior, tânăra nu a mai onorat comanda şi nici nu a mai putut fi contactată de victimă.

Faţă de aceasta, poliţiştii din Sebeş continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune dar şi pentru stabilirea întregii ei activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea