Înșelăciune cu contractele de energie electrică în județul Alba: Oameni mințiți că reînnoiesc contractul de electricitate și transferați la altă companie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Înșelăciune cu contractele de energie electrică în județul Alba: Oameni mințiți că reînnoiesc contractul de electricitate și transferați la altă companie

În ultimul timp, numeroase persoane au sesizat că au fost induse în eroare, chiar înşelate, de reprezentanţi ai unor companii din domeniu energiei, în vederea încheierii unui nou contract.

Un cititor al Ziarului Unirea ne-a povestit ce au pățit părinții săi cu reprezentanții unei firme de distributie de energie electrica, care s-au dat drept angajați ai actualului furnizor de electricitate și i-au păcălit că semnează ”noul contract”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Părinții mei tocmai au fost victima unei înșelăciuni din partea unei firme de distribuție de energie electrică. Pe scurt reprezentanții (sau colaboratori?) lor merg pe la casele oamenilor, în special dacă sunt în vârstă și le cer să semneze noile contracte pentru curent. Ce nu le spun e că de fapt semnează cereri de portare de la firmele la care sunt la nouă companie!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ai mei au aflat doar când Electrica Transilvania Sud i-a sunat pentru a confirma transferul! Desigur se poate rezolva, cu o plimbare-două pe la sediul Electrică cu semnarea unor cereri etc. Așa au aflat că de fapt nu e un caz singular ci multe persoane sunt înșelate (poate folosesc termenul prea ușor), și se pare că nu doar de acum ci cam de prin vară.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419