Înscrieri pentru clasa pregătitoare la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia. Doar 25 de locuri disponibile

Începând de ieri a început maratonul înscrierii copiiilor în clasa pregătitoare. Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan din Alba Iulia organizează pentru prima dată de la înființare, inscrieri pentru clasa pregatitoare. Sunt disponibile 25 de locuri, cu program optional after school, elevii urmând a studia programa comuna tuturor unitatilor de învațământ.

Părinții care vor sa iși inscrie copiii in clasa pregatitoare si in clasa a 5-a intensiv germană- engleză, au posibilitatea de a vizita școala si de a vedea in ce condiții vor studia elevii.

În acest sens, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan din Alba Iulia organizează vineri 28 februarie, intre orele 8.00 – 18.00, la sediul seminarului, situat pe Bulevardul Transilvaniei, nr. 36 A, langa Biserica Mare de catre Schit – manifestarea Ziua Porților Deschise.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

Mariana 25 februarie 2014 at 21:18

Sunt prea multe dupa cati trantori produce. Ce ar fi sa dea buzna toti la teologie ? Cu cine ar mai inainta societatea romaneasca ? Sa mai terminam o data cu tot felul de scolati in teologie si sa ne apucam de treaba !

dutu 25 februarie 2014 at 21:35

@mariana
Probabil cu curve ca tine și cu oameni imorali dar cu multe facultăți care au un singur dzeu. BANU.
Apropo: Cu citi bărbați te-ai culcat pana acum?

Mariana 25 februarie 2014 at 21:45

Baietutu Dutu, tu esti obsedat sexual sau te dai ? Comentezi pe langa subiect si esti putin nervos. O sa-ti treaca daca mai treci pe la biserica. Dai drumul.

@Mariana 26 februarie 2014 at 8:49

Mariana, entitati ca tine (ca OM nu te poti numi), merita aruncate la pubela. Cand te-ai privit, cu adevarat, ultima data in oglinda? (Nu ca sa-ti aranjezi spoiala de pa fata.)

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...