Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Înscrie-ți copilul la meditații gratuite, în cadrul programului inițiat de PNL Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din această toamnă, PNL Alba Iulia va relua unul dintre proiectele care s-a bucurat de mare succes în anii anteriori – programul de meditații gratuite destinat elevilor. Astfel, liberalii albaiulieni încearcă, din nou, să vină în sprijinul elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în privința pregătirii eficiente pentru școală.

Potrivit PNL Alba Iulia, „și în acest an școlar, prioritate vor avea elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a, care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme pentru examenele naţionale. Se pot asigura pregătiri suplimentare la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, istorie, geografie, fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie (atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu). Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice performante care sunt fie membrii, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal.”

Înscrierile în acest program, se pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28, sau la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea