Rămâi conectat

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia au luat 4 medalii la naționalele de cadeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, s-a desfășurat la Târgoviște Campionatul Național de Înot la cadeți, întrecere în cadrul căreia înotătorii albaiulieni au obținut 4 medalii, dintre care două medalii de argint și tot atâtea de bronz.

Concursul a reunit la start 395 de înotători de la 62 de cluburi din țară, competitori care au obținut calificarea în urma etapelor de zonă din luna aprilie.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a participat cu 13 sportivi, pregătiți de prof. Nicolae Bob și Marius Lobonțiu. Sportivii medaliali au fost Andrea Zsebe – medalie de argint în proba de 100 metri bras și medalie de bronz în proba de 200 metri bras, respectiv David Eftimie – medalie de bronz în proba de 100 metri fluture și medalie de bronz în proba de 50 metri fluture (acesta s-a mai clasat pe locul 5 în probele de 200 metri spate, 100 metri spate, 100 metri liber și 200 metri mixt, și locul șase în proba de 50 m liber).

Au mai fost aproape de podium Maria Vlad – locul 6 în proba de 100 metri fluture și locul 8 în proba de 200 metri fluture – și Sergiu Rus – locul 8 în proba de 200 metri spate. În probele pe echipe, ștafeta de băieți 10 ani, în componența Nicolae Bălan, Matei Ciulea, David Eftimie și Adrian Mărginean, a terminat pe poziția a 6-a a probei de 4×100 metri mixt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea