Înotători de la LPS Alba Iulia la Campionatul Național de Poliatlon

Paul Voicu - Primar 2020

De curând, la Pitești, s-a desfășurat Campionatul Național de Poliatlon Copii, un important concurs la care au participat 464 de competitori de la 66 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a fost reprezentat de două înotătoare, Maria Vlad și Iulia Budriș, antrenate de profesorul Nicolae Bob. Cele mai bune rezultate trecute în dreptul sportivelor din Cetatea Marii Uniri sunt locul patru în proba de 50 metri fluture obținut de Maria Vlad, respectiv poziția a 24-a în proba de 50 metri spate pe care s-a clasat Iulia Budriș, în condițiile în care la categoria 10 ani au participat 109 concurente.

ELIT

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 7 decembrie, reprezentanții LPS Alba Iulia vor fi prezenți la Sibiu, la Cupa Moș Crăciun, iar cadeții vor avea ultima întrecere oficială a anului la Pitești, unde este prevăzută Cupa României la înot.

În acest context trebuie precizat faptul că trei sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au parte de un concurs de gală, ce va trage cortina peste anul competițional 2019. “Turneul Campionilor-Festivalul Înotului” se va disputa la Izvorani fiind organizat de Liga Performanței în Natație, urmând să-i strângă la start pe cei mai buni 10 sportivi la fiecare categorie de vârstă și sex. Au fost invitați Daria Remete (fete, 12 ani), Maria Vlad (fete, 10 ani) și Armand Enescu (băieți, 12 ani), înotători pregătiți de prof. Nicolae Bob.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...