Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Înotători de la LPS Alba Iulia la Campionatul Național de Poliatlon

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Pitești, s-a desfășurat Campionatul Național de Poliatlon Copii, un important concurs la care au participat 464 de competitori de la 66 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a fost reprezentat de două înotătoare, Maria Vlad și Iulia Budriș, antrenate de profesorul Nicolae Bob. Cele mai bune rezultate trecute în dreptul sportivelor din Cetatea Marii Uniri sunt locul patru în proba de 50 metri fluture obținut de Maria Vlad, respectiv poziția a 24-a în proba de 50 metri spate pe care s-a clasat Iulia Budriș, în condițiile în care la categoria 10 ani au participat 109 concurente.

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 7 decembrie, reprezentanții LPS Alba Iulia vor fi prezenți la Sibiu, la Cupa Moș Crăciun, iar cadeții vor avea ultima întrecere oficială a anului la Pitești, unde este prevăzută Cupa României la înot.

În acest context trebuie precizat faptul că trei sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au parte de un concurs de gală, ce va trage cortina peste anul competițional 2019. “Turneul Campionilor-Festivalul Înotului” se va disputa la Izvorani fiind organizat de Liga Performanței în Natație, urmând să-i strângă la start pe cei mai buni 10 sportivi la fiecare categorie de vârstă și sex. Au fost invitați Daria Remete (fete, 12 ani), Maria Vlad (fete, 10 ani) și Armand Enescu (băieți, 12 ani), înotători pregătiți de prof. Nicolae Bob.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea