Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Ingrid Fekete-Muntean, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa națională a Concursului de Biologie “G.E.Palade”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ingrid Fekete-Muntean, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, calificare la etapa națională a Concursului de Biologie “G.E.Palade”

Ingrid Fekete-Muntean este elevă la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, în clasa a VI-a B. Tânăra a obținut un rezultat deosebit la faza județeană a Concursului de Biologie “ G.E.Palade” și s-a calificat la etapa națională.

Citește și: Elevă a Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir, o nouă calificare la etapa națională a olimpiadelor școlare

”Felicitări elevei FEKETE-MUNTEAN INGRID din clasa a VI- a B de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, pregătită de către doamna profesor Țăran Ileana, pentru rezultatul deosebit obținut în cadrul Concursului Național de Biologie “ G.E.Palade” – Faza Județeană – calificându-se astfel, la Etapa Națională.

Mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții școlii pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă echipa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea