Rămâi conectat

Actualitate

Infractor la 86 de ani: a zgâriat trei mașini parcate pe o stradă din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un albaiulian de 86 de ani a fost identificat de poliţişti ca fiind principalul suspect al mai multor  infracţiuni de distrugere.

Polițiștii au stabilit că Titu G. a zgâriat trei autoturisme parcate pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia. Cele trei infracţiuni de distrugere au fost săvârşite în cursul lunii mai 2012 şi la Poliţia municipiului Alba Iulia se aflau înregistrate în evidenţa dosarelor penale cu autori neidentificaţi.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracţiunilor, cu suspectul în stare de libertate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea