INFOTRAFIC: Restricții de circulație luni, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva pentru efectuarea de lucrări la carosabil

Traficul este restricționat în cursul zilei de luni, 18 mai 2020, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării unor lucrări la partea carosabilă. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 18 mai, până la ora 16:00, au loc lucrări la spațiile de servicii pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 289 – 288, în zona localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

ELIT

De asemenea, restricție de circulație se aplică și pe tronsonul kilometric 272-270+500 de metri al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, sensul către Sibiu, în apropierea localității Săliște, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de reparații la partea carosabilă. Astfel, în intervalul orar 09:30 – 18:00, traficul este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...