INFOTRAFIC: Restricții de circulație, joi, pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Se execută lucrări de reparații la carosabil. Recomandări pentru șoferi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Traficul este restricționat joi, 29 octombrie, pe autostrada A1, Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 275 – 274, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, din cauza efectuării unor lucrări lucrări de reparații la partea carosabilă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația este restricționată pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 275 – 274, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din acest motiv, astăzi, traficul este restricționat pe banda de urgență și pe banda numărul 1. Restricția se va aplica și pe timpul nopții, fiind semnalizată corespunzător.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419