Rămâi conectat

Actualitate

INFOTRAFIC: Ceață pe autostrada A1 Sibiu – Orăștie. Vizibilitate redusă și pe unele tronsoane de drum din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață pe tronsonul cuprins între kilometrii 250 și 369, vizibilitatea fiind sub 100, pe alocuri sub 50 de metri.

ceata autostradaFenomenul este întâlnit și pe unele tronsoane de drum din județele Alba, Cluj, Mureș, Harghita, Giurgiu și Teleorman.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceață. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea