Rămâi conectat

Ştirea zilei

INFORMARE METEO: Vreme rea până vineri seara, în Alba și restul țării. Instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost emisă o nouă informare meteorologică de vreme rea, pentru județul Alba și restul județelor din țară, până mâine, 14 mai, ora 21:00.

Informarea de instabilitate atmosferică a intrat în vigoare miercuri, ora 16.00, și expiră vineri, ora 21.00.

Meteorologii au anunțat perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul și vestul țării, apoi și în celelalte regiuni. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…30 l/mp.

Alerta Cod galben este în vigoare până joi la ora 10.00 și anunță, în Banat, Crișana și în sud-vestul Olteniei perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp.

Instabilitate atmosferică s-a anunțat și pentru București până vineri la ora 21.00. În noaptea de joi spre vineri vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor putea depăși 10 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor, dar și pe parcursul zilei de vineri (14 mai), cu viteze la rafală de 40…55 km/h.

Temperaturile minime vor fi de 10…12 grade, iar cele maxime de 22…25 de grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea