Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Sticla Arieșul Turda 1-3 (1-1) | Găldenii, în criză de puncte și de efectiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a evoluat pentru prima dată în acest sezon pe propriul teren, cu Sticla Arieșul Turda, după două deplasări consecutive, meci contând pentru etapa a 3-a a Seriei a 9-a din Liga a 3-a.

Cu un prim unsrezece încropit, formația lui Paul Ciucă nu a rezistat, deși a deschis scorul. fiind măcinată de multiplele probleme de lot. Sticla a egalat rapid și a preluat frâiele jocului, întorcând rezultatul după pauză, când a marcat un gol în inferioritate numerică.

A fost al doilea eșec la rând al Galdei, ce rămâne cu un singur punct. De partea cealaltă. zestrea Turdei înseamnă 6 puncte, toate arvunite în Alba, la Ocna Mureș și Galda de Jos. În 44f ault Ionescu, mingea ajunge la Cioară care scăpase singur pe poartă, însa arbitrul nu a lăsat avantaj. În minutul 45+1, amfitrionii au lovit bara după un corner, reluare cu capul Haiduc. Au fost două faze importante care puteau avea un rol decisiv în economia disputei.

Am avut ambiție mare, jucătorii au făcut tot ce au putut în teren, ne-am creat 4 ocazii mari dar am ratat. Am primit două goluri la faze fixe, poate și pe lipsa de gabarit. În contextul celor 10 absenșe, devenite 11 de vineri spre sâmbătă, era o mare surpriză să câștigăm azi, dar după aspectul jocului meritam mai mult. Sperăm să mai recuperăm măcar 2-3 jucători până săptămâna viitoare și poate se întoarce norocul și pentru noi„, a transmis Paul Ciucă.

 

*1-0, MIN: 33: Al. COSTEA reluare din centrul careului, după o centrare a lui Puha (prima reușită din acest campionat pentru Industria).

*1-1, MIN. 35: SALCĂU a egalat din 6 metri la centrarea lui Chiș, după ce Fl. Dan a lăsat balonul să treacă

*1-2, MIN. 60: PALEOCA marchează cu un șut excelent un lob de la 20 de metri din lovitură liberă.

*1-3, MIN. 70: CIMPOIEȘU a marcat cu capul, după un corner executat de Chiș

În minutul 62, oaspeții au rămas în inferioritate, fiind eliminat Ciurcui (pentru cumul de avertismente)

 

Amfitrionii abia au putut alcătui o formulă de start, în condițiile în care antrenorul Paul Ciucă s-a confruntat cu o adevărată criză de efectiv.

Industria a început partida cu 5 juniori în primul unsprezece (Cunțan, Goța, Petruse, Ov. Truță, Puha) având doar 5 rezerve (între care 3 juniori).

Industria: Căt. Suciu – Cunțan, Goța, Haiduc, Petruse, Ov. Truță (75, Tocu), Al. Hada, Al. Costea, Puha, Cioară, G. Scheau; rezerve Gîrnod, R. Giorgiu, Căt. Crișan, P. Medrea. Antrenor Paul Ciucă.

Sticla: Onciu – Chiș, Cimpoieșu, Ionescu, Manu, Savu, Paleoca, Salcău, Ciurcui, Fl. Dan, Lemnaru; rezerve Pop, Pîrvu, Marcu, Sălăgean, Cobîrzan, Vescanu, Meta, Oltean, Indreica. Antrenor Costică Olariu.

 Astfel, vor absenta Frențiu, Ad. Hăprian și Anghel (depistați pozitiv), Baghiu și Tegbo – suspendați, Cernea – plecat la muncă în Germania, P. Muntean – suspect de ruptură de menisc, Hodea și Vonya – accidentați (se speră totuși în recuperarea lor). Mai mult portarul Cătălin Suciu este bolnav, iar Cunțan a repetat testul COVID-19 (după ce primul rezultat a fost neconcludent), o situație cu adevărat disperată pentru “galben-albaștrii”.

Foto: TurdaNews


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea