Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Petrolul Ploiești, în „16”-imile de finală ale Cupei României | Echipă de tradiție în fața formației conduse de Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, calificată în premieră la acest nivel, va întâlni în „16”-imile de finală ale Cupei României, pe divizonara secundă Petrolul Ploiești, pe teren propriu, fază în care vor evolua și formațiile din Liga 1!

Găldenii au dorit să joace împotriva unui nume greu din Liga 1, gen CFR Cluj, FCSB sau Craiova, dar au parte în cel mai important meci din istoria clubului de o echipă de tradiție, Petrolul Ploiești, divizionara secundă condusă de Flavius Stoican, pretendentă la promovarea în elită. Meciurile din şaisprezecimile de finală vor avea loc în perioada 24 – 26 septembrie 2019, de la ora 16:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior.

Avem șansa noastră împotriva unei echipe de tradiție ce vrea să promoveze. Ne așteaptă un meci de gală și sper să ne ridicăm la înălțimea lui„, a declarat Daniel Lupșan, căpitanul divizionarei terțe. „Am căzut cu o echipă de tradiție, este o onoare pentru noi să întâlnim o formație ce are în palmares Cupa României. Sperăm să jucăm la Galda de Jos, în fața suporterilor. În cazul în care jocul va fi televizat în nocturnă, o să mergem la Zlatna”, a transmis președintele Marcel Georgiu.

În urmă cu 18 ani, în Alba, tot în „16”-imile Cupei României, Minaur Zlatna a eliminat Petrolul Ploiești, după o victorie cu 2-0!

Iată meciurile rezultate în urma tragerii la sorţi:

Rapid – Politehnica Iași

Concordia Chiajna – FC Voluntari

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Academica Clinceni

Flacăra Horezu – Astra Giurgiu

Ripensia Timişoara – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

FC Botoșani – CFR Cluj

Foresta Suceava – Gaz Metan Mediaș

UTA Arad – Dinamo

CS Făurei – CS Mioveni

Sănătatea Cluj – Viitorul Constanța

U Craiova 1948 SA – Universitatea Cluj

Metalul Buzău – FK Csikszereda

CSM Reşiţa – Universitatea Craiova

Metaloglobus Bucureşti – FCSB

Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt

Industria Galda – Petrolul Ploieşti


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea