Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos, preocupată deja de Liga a 3-a *Priorităţi: asigurarea bugetului şi menţinerea antrenorului Alin Hancăş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Penalty baraj si bucurie84Noua componentă a Ligii a 3-a, merituoasa Industria Galda de Jos, echipă ce într-un singur an a reuşit să acceadă din Liga a 5-a până în eşalonul terţ îşi trăieşte momentul de glorie dar în acelaşi timp se preocupă de viitor. Bucuria promovării, performanţă celebrată la „Lutsch 2000” şi apoi împreună cu suporterii în centrul comunei nu a ţinut decât sâmbătă noaptea. „Echipa a fost superbă, a luptat până la capăt, deşi în unele momente, în actul secund, arbitrajul a fost unul ostil pentru noi. Băieţii, în frunte cu Alin Hancăş merită toate felicitările pentru ce au realizat”, a declarat Marcel Georgiu, preşedintele nou-promovatei.

*Buget estimat la 250.000 de lei

După ce în sezonul petrecut în Liga a IV-a, Industria Galda de Jos a cheltuit în jur de 20.000 de euro, sumă ce înseamnă toate cele necesare (legitimări, deplasări, baremuri de arbitraj, prime etc), în viitoarea stagiune, în eşalonul superior, bugetul ar trebui să ajungă undeva la 250.000 de lei. „Deocamdată tatonăm terenul şi discutăm cu potenţialii sponsori. Ne trebuie minimum 2,5 miliarde de lei vechi, altfel nu are sens să ne apucăm de treabă. În două săptămâni trebuie să limpezim chestiunea financiară. Atunci o să ne întâlnim din nou cu jucătorii şi antrenorul. Nu ne dorim să riscăm o participare la limită şi ştim că Liga a 3-a reprezintă un nivel superior ce ne obligă la cheltuieli suplimentare”, a mai spus Marcel Georgiu. Principalele firme vizate sunt Albalact şi Transavia, firme extrem de potente, recunoscute pe plan naţional, ce-şi desfăşoara activitatea pe raza localităţii.

Penalty baraj si bucurie72*Rămânerea lui Hancăş, condiţie obligatorie!

În 2012, Alin Hancăş a promovat cu Europa Alba Iulia dar n-a mai continuat pe banca tehnică. Tehnicianul din Blaj are un program extrem de încărcat, la CSŞ Blaj, Universitatea „1 Decembrie 1918” şi angajat referent zonal al Federaţiei Române de Fotbal, astfel că participarea în Liga a 3-a ar însemna o aglomerare a programului. „Ştim că Alin Hancăş îşi desfăşoara activitatea profesională pe mai multe planuri. În acelaşi timp însă vrem să continuăm cu el. Este chiar o condiţie obligatorie din perspectiva fotbalistică a echipei”, a precizat ferm Marcel Georgiu. În acest moment, Alin Hancăş este plecat în Italia, la un turneu internaţional cu o grupă de copii a CSŞ Blaj şi va reveni în ţară în jurul datei de 2 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea