Industria Galda de Jos – Avântul Reghin, ultima reprezentație a anului, în Seria a 9-a | Victoria, unica variantă pentru „lanterna roșie”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Partida de duminică, 22 noiembrie, de la ora 14.00, dintre Industria Galda de Jos (locul 10, 4 puncte) și Avântul Reghin (locul al 4-lea, 16 puncte), contând pentru prima etapă a returului Seriei a 9-a a eșalonului terț, va trage cortina peste anul 2020 în Seria a 9-a a Ligii a 3-a.

Ținând cont de problemele politice iscate în Consiliul local al comunei, unde în două ședințe nu s-a aprobat proiectul pentru finanțarea echipei (acoperirea cheltuielilor din această toamnă), e posibil, dacă lucrurile nu se vro îndrepta să asistăm la o premieră nedorită: retragerea trupei conduse de Paul Ciucă din Liga a 3-a, la mijlocul celui de-al 7-lea sezon consecutiv!

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Ultimul meci pentru „galben-albaștri”?

Meciul este o restanță, ce trebuia să se dispute în urmă cu o săptămână, însă a fost amânat din cauza faptului că gazdele nu au primit avizul DSP Alba. Între timp găldenii au pierdut și derby-ul „de Alba” cu CS Ocna Mureș și au preluat „lanterna roșie” de la conjudețeni. Industria Galda de Jos este singura combatantă din serie ce a suferit înfrângeri în cele 4 dispute interne (două consecutive, cu Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș), ajungând la 3 eșecuri la rând.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Fără portari!

Din nou, ca la fiecare dispută din această stagiune, probleme majore de efectiv în tabăra amfitrionilor, ce nu se vor putea baza pe 6 titulari: Căt. Suciu și Cunțan (depistați pozitiv), Haiduc, Al. Costea și Gîrnod (suspendați), Goța și Frențiu (suspendați), bolnavi fiind și juniorii Ov. Truță și R. Giorgiu. Vor reveni, după suspendare, Hodea, respectiv Petruse (după problemele cu coronavirusul). În consecință, între buturi va apare juniorul Andrei Anghel (n. din 2003), fiind numai 7 seniori valizi pentru acest meci de final de an.

Echipe probabile

Industria: An. Anghel – R. Anghel, Hodea, Baghiu, Petruse -Tocu, Al. Hada, Ad. Hăprian, Puha – Tegbo, Cioară; rezerve Căt. Crișan, G. Scheau. Antrenor Paul Ciucă.

Avântul: Vlasa – Nimrod, Merdariu, Chirilă, Bugnar – P. Luca – Harko, Covaciu, R. Moldovan, Ad. Murar – V. Bujor; rezerve Stavilă, C. Chirilă, Laczko, A. Luca, Gabor, Pașca, Șerbănați, Crișan. Antrenor Răzvan Dan.

Dan HENEGAR