Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos – Avântul Reghin, ultima reprezentație a anului, în Seria a 9-a | Victoria, unica variantă pentru „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida de duminică, 22 noiembrie, de la ora 14.00, dintre Industria Galda de Jos (locul 10, 4 puncte) și Avântul Reghin (locul al 4-lea, 16 puncte), contând pentru prima etapă a returului Seriei a 9-a a eșalonului terț, va trage cortina peste anul 2020 în Seria a 9-a a Ligii a 3-a.

Ținând cont de problemele politice iscate în Consiliul local al comunei, unde în două ședințe nu s-a aprobat proiectul pentru finanțarea echipei (acoperirea cheltuielilor din această toamnă), e posibil, dacă lucrurile nu se vro îndrepta să asistăm la o premieră nedorită: retragerea trupei conduse de Paul Ciucă din Liga a 3-a, la mijlocul celui de-al 7-lea sezon consecutiv!

*Ultimul meci pentru „galben-albaștri”?

Meciul este o restanță, ce trebuia să se dispute în urmă cu o săptămână, însă a fost amânat din cauza faptului că gazdele nu au primit avizul DSP Alba. Între timp găldenii au pierdut și derby-ul „de Alba” cu CS Ocna Mureș și au preluat „lanterna roșie” de la conjudețeni. Industria Galda de Jos este singura combatantă din serie ce a suferit înfrângeri în cele 4 dispute interne (două consecutive, cu Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș), ajungând la 3 eșecuri la rând.

*Fără portari!

Din nou, ca la fiecare dispută din această stagiune, probleme majore de efectiv în tabăra amfitrionilor, ce nu se vor putea baza pe 6 titulari: Căt. Suciu și Cunțan (depistați pozitiv), Haiduc, Al. Costea și Gîrnod (suspendați), Goța și Frențiu (suspendați), bolnavi fiind și juniorii Ov. Truță și R. Giorgiu. Vor reveni, după suspendare, Hodea, respectiv Petruse (după problemele cu coronavirusul). În consecință, între buturi va apare juniorul Andrei Anghel (n. din 2003), fiind numai 7 seniori valizi pentru acest meci de final de an.

Echipe probabile

Industria: An. Anghel – R. Anghel, Hodea, Baghiu, Petruse -Tocu, Al. Hada, Ad. Hăprian, Puha – Tegbo, Cioară; rezerve Căt. Crișan, G. Scheau. Antrenor Paul Ciucă.

Avântul: Vlasa – Nimrod, Merdariu, Chirilă, Bugnar – P. Luca – Harko, Covaciu, R. Moldovan, Ad. Murar – V. Bujor; rezerve Stavilă, C. Chirilă, Laczko, A. Luca, Gabor, Pașca, Șerbănați, Crișan. Antrenor Răzvan Dan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa Satelor 2024, faza a doua, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie | Vezi echipele calificate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Satelor 2024 își derulează faza a doua a grupelor, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie Cupa Satelor 2024, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere), și-a derulat faza întâi a grupelor. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea